2017-11-06 104 views
當美麗華2期開左之後,成日都會落去行街,已經好想試呢間餐廳,但奈何每次同行朋友都無興趣食🙄!今日難得個朋友都有興趣,就一齊試下!😊煙三文魚忌廉芝士水菜沙律🥗:色彩好靚,未食已經覺好食😆,都幾多片煙文魚,牛油果🥑大大舊,好新鮮!黑松露雜菌🍕:一上枱,我同朋友接近同步講好香呀!😍有睇開我的食評,就知我好鍾意黑松露!☺️呢個黑松露香味合格,但食落略嫌唔多黑松露味,得啲雜菌味,但🍕個邊邊焗得好脆,餅底唔厚,所以2個人食都唔會太飽!炸軟殼蟹辣味肉醬義大利麵🍝:呢碟收你$98真係一啲都唔貴!因為佢係原隻軟腳蟹俾你架!!仲要碟意粉勁大碟,3-4個人分都得,份量真係比一般餐廳多3分1至4分1!味道就有少少辣,但食落唔覺漏/濟!女人飯局點少得甜品,成日話女仔幾飽都食得落甜品,🙋🏼利申,我得一個胃,食正餐定甜品都係佢!😆但見個menu真係好吸引,就捨命陪君子!雜莓芭菲🍨:紅色既甜品真係未食就覺得靚到爆🤣,入面有草莓同雲尼拿雪糕,食到中間就發現有芝士蛋糕,底就係粟米片,層層唔同感覺,口感豐富!朱古力香蕉芭菲🍨:我揀呢個,原因勁底能,因為我想食生果🤣🤣🤣,同埋唔知點解朱古力同香蕉夾到無朋友!呢款得一球朱古力雪糕

煙三文魚忌廉芝士水菜沙律

雜莓芭菲

雜莓芭菲🍨:

朱古力香蕉芭菲

朱古力香蕉芭菲🍨:
我揀呢個,原因勁底能,因為我想食生果🤣🤣🤣,同埋唔知點解朱古力同香蕉夾到無朋友!呢款得一球朱古力雪糕,感覺少左啲,底層係朱古力醬配粟米片!

正如我個標題,呢間餐廳超適合女仔黎食,因為佢上碟排位都好有心機,對要影相呃like既人岩哂,野食好食又環境又靚!
2017-11-06
$200 (Dinner)
炸軟殼蟹辣味肉醬義大利麵
雜莓芭菲