2023-03-08 100 views
今次呢間上環鮨政好多好評,試完都同意食物方面都好出色!☑️燒和牛:和牛肉味香濃,油花呈大理石,超級邪惡。☑️螢光魷魚:好鐘意食魷魚,咬嘅時候口感超級彈牙!☑️壽喜燒式鍋烏冬:熱辣辣嘅壽喜鍋非常之濃郁,加上牛肉各種配料同烏冬,點會唔好食呀😆!☑️壽司拼盤(上):呢個拼盤真係豪華啦,入面有齊勁多個唔同嘅壽司。當中有大吞拿魚腩,油甘魚腩,吞拿魚,玉子,三文魚腩,醋鯖魚,池魚,左口魚,熟蝦,三文魚子,深海池魚,蔥吞拿魚腩,三文魚細卷。我最鍾意食佢哋口感豐富嘅三文魚子,仲有鮮蝦都好鮮甜又彈呀,其他嘅魚類都非常之鮮味十足。☑️加州卷:雖然食咗咁多正嘅刺身壽司,但都想食下啲簡簡單單嘅加州卷,咩都有齊晒加州卷又有另一番風味。
今次呢間上環鮨政好多好評,試完都同意食物方面都好出色!
☑️燒和牛:
和牛肉味香濃,油花呈大理石,超級邪惡。
☑️螢光魷魚:
好鐘意食魷魚,咬嘅時候口感超級彈牙!
☑️壽喜燒式鍋烏冬:
☑️壽司拼盤(上):