2024-03-15 16 views
呢日同男朋友去咗上環呢間日本餐廳度食dinner,餐廳嘅環境好好。打開餐牌,見到都有幾多選擇。首先,我哋點咗特上壽司拼盤,呢個壽司拼盤好抵食呀,有10件唔同嘅壽司,分別係大吞拿魚腩、中吞拿魚腩、海膽、帶子、三文魚腩、金目鯛、牡丹蝦、鰻魚、油甘魚腩同三文魚子再加6件蔥吞拿魚腩細卷,超吸引。啲壽司勁高質,非常新鮮,最鍾意佢嘅大吞拿魚腩,好肥美,入口甘香。另外仲點咗和牛蕃茄壽喜燒,餐廳新出咗幾款鍋物,今次就試吓呢個壽喜燒,和牛肉味香濃,帶少少油脂,點上蛋漿一齊食好正。鍋物入面有好多配菜,湯底味道豐富。P.S.餐廳每月都會有限定優惠架!
打開餐牌,見到都有幾多選擇。

P.S.餐廳每月都會有限定優惠架!