峇里堂

BaliTown
2023-08-16 166 views
睇完Mill Milk 介紹就想食,懷疑會多人,所以揀平日夜晚黎。無得book 位。7點3黎到。一出𨋢成個門口都係人。原來因為出餐,俾錢同等位都係同一個位,塞住曬。攞完飛去附近行咗陣,大約7點9就有位。嘢食都預佢出得慢,因為始終真係好多人。睇到啲侍應其實都好慘,尤其間餐廳係長型,真係行到pk. 不過態度都幾好。巴東牛肉好味,好少辣,幾香,牛都淋同都成8大舊。印度炒飯都炒得唔錯,咁多人都砌碟砌得咁靚都算係咁。個人以前響西環食過貴價印尼炒飯,覺得呢個啲香料唔夠,無咁惹味,感覺家庭式啲,淡啲。雞沙嗲串啲肉好滑,個醬好香。羊就比較蘇但我愛。食完聽到前台話8點半已經截單,因為實在太多人,真係做唔切。這就是youtube 的力量。埋單每人160. 算抵食啦. 會返黎至少試個珍多冰,但都係等你無咁多人先。

巴東牛肉好味,好少辣,幾香,牛都淋同都成8大舊。

雞沙嗲串啲肉好滑,個醬好香。羊就比較蘇但我愛。

印尼特色炒飯
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$160 (Dinner)
印尼特色炒飯