2020-07-05
見Openrice book位有七折,於是同幾個好姐妹黎左呢間鋪試下。book左八點,嚟到大概等多10分鐘先有位。入座後冇幾耐就上咗一碟餐包,見其他人嘅評價講話呢度嘅餐包幾好食,試過又真係幾好味。外脆內軟,唔係擺左好耐硬倔倔嗰啲。之後上左個前菜,迷你海膽三文治,身為海膽愛好者嘅我實在按耐不住了,即刻食左先,海膽好新鮮好甜,一啖落去感覺好幸福~呢種幸福係海膽愛好者先會明...果醬橡木焗豬架除了海膽,呢個係最最最好味嘅!唔會太熟,咬落軟、彈、juicy,冇得輸!點埋個蘋果醬,甜甜地令豬扒更添美味!海鮮意大利飯份量唔多但足料!d飯唔會太淋,味道好突出。但六個人一人一啖就冇了,真係有d少。煎鵝肝感覺一般般,鵝肝有點兒熟得制,冇入口即融嘅感覺,呢道餸最唔值得食。蜜瓜配ham不過不失,但這個價錢感覺可以有更好的味道。這道菜是因為吃不飽後來架的,龍蝦拼肉眼扒,感覺豬扒更好吃,也算不過不失吧。反而甜品有驚喜,淋上熱熱酸酸的有點像柚子醬的液體後,球球融化了,裡面是雪糕。外面巧克力殼脆脆的配上酸酸的醬,撞了一下味道,更好吃了。有兩樣唔記得影,湯同小食。最後食左$2000有找。附上一張合照😂😂餓住肚繼續去揾
果醬橡木焗豬架
海鮮意大利飯
蜜瓜配ham不過不失,但這個價錢感覺可以有更好的味道。
有兩樣唔記得影,湯同小食。
最後食左$2000有找。附上一張合照😂😂
餓住肚繼續去揾其他野食。