2022-09-18 89 views
荃灣又開左間烤魚喇 麻辣年華裝修新 而且好得意又乾淨 一聞到麻辣味就已經流口水先上飲品兩杯西瓜啵啵冰 細細嚿西瓜肉 有益力多味 非常解渴 而且唔會太甜百香果多多充滿百香果 好大杯同樣用益力多做底 酸酸美美烤魷魚首先魷魚鬚唔乾 加上孜然粉 其實入口嗰下 好似以前喺大陸食嘅感覺 好食烤鴨舌 飲酒佳品串燒超值組合雞肉串 牛肉串 粟米 雞翼尖 魚豆腐 芝士腸 丸 豆片多種類 一串一啖 有成45支 好啱三五知己飲嘢食主角 烤魚魚嘅種類可以自己選擇 江團魚 青藤椒每間烤魚鋪 我都必食青藤椒 唔會死辣 而且仲清晰感受到麻辣味 至於江團魚 小骨 肉滑嘟嘟唔會有泥味 盤下放有火爐仔 不停加熱 至於配菜 選擇了娃娃菜金菇蓮藕魚豆腐 只要湯底好食配菜真係冇得輸 三人食都好足夠總括而言 啲間烤魚舖頭 可以再食
荃灣又開左間烤魚喇 麻辣年華

裝修新 而且好得意又乾淨