2024-11-06 127 views
紫菜4寶+ 魚腐+厚叉燒+ 准山麵(黃金雞湯) 我真係好欣賞呢個黃金雞湯,超濃郁嘅雞味,真材實料熬製,每啖湯都好甜美,而准山麵就好掛汁,襯呢個湯底就最好味!配菜都幾好味,包括有汕尾小米粿、汕尾馬鮫豬肉丸、有魷魚魚粒的魷魚丸等等!尊貴十寶准山麵(牛腩汁)超多配料,有齊瀨尿牛筋丸、牛腩、瑞士汁雞翼、雞翼尖、魷魚丸、豬紅、豬皮、蘿蔔、紅腸同埋時菜!我最鍾意食就係瀨尿牛筋丸,一食落口爆漿多汁,牛肉味好濃郁!淮山麵再配埋牛腩汁,味道真係好夾,食完真係好飽椒鹽魚片頭好酥香美味,彈牙爽口,充滿椒鹽嘅味道凍檸樂支裝豆漿餐廳舒適寬敞,一入去就見到車仔麵檔模型,好得意!上菜速度快,餐廳店員服務態度好友善,抵讚
紫菜4寶+ 魚腐+厚叉燒+ 准山麵(黃金雞湯)

椒鹽魚片頭好酥香美味,彈牙爽口,充滿椒鹽嘅味道

凍檸樂

支裝豆漿