好少可拉麵可以有米芝蓮一星,一於同老婆搵日特登黎試白豚骨拉麵:濃厚豬骨湯香氣撲鼻,鮮味相當濃但無話死咸,湯體有相當傑度但又無話好似豚王咁粘口,拉麵屬較幼身係我鍾意嘅口感,傍住啲京葱絲食再增添爽脆口感,叉燒好夠淋有相當肥度同油香,但略嫌太薄,收得128我認為可以厚切番啲或者俾多兩片貝汁醬油拉麵:麵同叉燒同上,湯體較清及稀身但比豬骨湯更濃味及較咸,由於有加牛肝菌油因此有一大浸乾冬菇香味撲鼻,雖然牛肝菌提升左香氣但亦因為牛肝菌太濃味變左喧賓奪主,完全感覺唔到貝汁(蜆湯)嘅存在,我覺得改名做牛肝菌醬油拉麵會更貼切溏心旦:如相片所見溏心度相當靚,隻旦浸到啱啱好亦相當夠味,15蚊的確係物有所值上餐速度都幾快,可能當日唔壴好多客,落單後10分鐘內上晒所有食物,侍應亦相當有禮米芝蓮一星拉麵係可以一試,但收得128就唔會經常黎食
好少可拉麵可以有米芝蓮一星,一於同老婆搵日特登黎試

米芝蓮一星拉麵係可以一試,但收得128就唔會經常黎食
白豚骨拉麵
貝汁醬油拉麵
溏心旦
2021-04-24
$150 (Lunch)
白豚骨拉麵
貝汁醬油拉麵