一直想同 同學去試丼丼屋,不過經常路過都好多人等緊不過琴日早左放學 同埋媽媽比左優惠券,所以就約左同學一齊去試下。大約晚上6點半左右去到, 帶位姐姐好好人一坐低就諗了好耐...因為個個餐都好似差唔多咁, 只係d 送唔同...最後本人叫左 個「滑蛋雞肉丼」,朋友點了「咖哩牛肉烏冬」而我地每人+$10就可變做餐餐= 一份沙律+一個湯。沙律算是豐富, 有粟米, 蕃茄仔, 生菜片, 十分清新.餐湯味道都還可以,不過真係細左d滑蛋雞肉丼上餐時蛋仍是半生, 蛋汁滿滿的鋪在上層, 雞肉也算是十分多, 肉質嫩滑, 份量亦很大. 咖哩牛肉烏冬看樣子咖哩汁超多, 賣相不算很討好. 不過烏冬幾煙韌, 份量亦夠, 牛肉偏瘦但未算很鞋, 仍可接受. 整個烏冬帶微辣, 唯咖哩汁真的太多而且有點稀.最後再加多杯雪糕一齊share, 正
一直想同 同學去試丼丼屋,不過經常路過都好多人等緊

大約晚上6點半左右去到,
帶位姐姐好好人

餐= 一份沙律+一個湯。

沙律
算是豐富, 有粟米, 蕃茄仔, 生菜片, 十分清新.

餐湯
味道都還可以,不過真係細左d

滑蛋雞肉丼

咖哩牛肉烏冬

最後再加多杯雪糕一齊share, 正

Other Info. : 給我們上餐的服務員幾趣怪+怕羞+cool :p 睇到名牌好似叫CK :-o
2012-10-09
$250 (Dinner)
  • 滑蛋雞肉丼