2021-05-28
想試呢間串燒好耐, 但礙於要排隊, 所以遲遲未去試. 難得今日放假, 就同朋友提前到630pm食dinner (為左食真係可以去到好盡)四個人一見到全雞宴menu就忍唔住喪order, 唔小心叫左成枱食物. 真心地覺得偏貴, 但仗着米芝蓮餐廳, 點都要試下. sweet corn tempera: 4粒粟米球要承惠HKD100, 心諗點解咁貴, 憑咩. hahah..好奇之下試下. yea...又真係好正喎! 裡面滿滿地塞滿左粟米, 炸得金黃香脆, 拿來送啤酒一流Wings and Miso chicken breast: 優質, 香口, 燒得好野味.我地仲order左個炒飯, 由於太普通, 所以無影到相. 整體來説ok, 但性價比一般, 畢業4個人食串燒食左hkd2,500, 都挺誇張.
我地仲order左個炒飯, 由於太普通, 所以無影到相.