2008-06-27 19 views
條街其實真係有好多選擇,食店林立,真係都唔知食邊間好!邊間都好啦,都要揀一間,幫襯既係毓民私房牛肉麵,食碗麵應該啱啱夠,同小黑兩個人,一人一碗,再加左個雞絲蛋餅同一碟油菜個牛肉麵到了,首先溫度方面,都夠熱,湯味道幾夠,有牛骨味,牛肉係牛展,夠淋,味道唔錯,鍾意食佢地既紅蘿蔔,煮到好淋,而且好夠味,蘿蔔吸收哂牛肉湯既味道,食落十分滋味!雞絲蛋餅好大碟,好多小件,我同小黑結果食唔哂,感覺上好似乾身一點,又係有點"啃"既感覺,不過味道其實唔錯,雞蛋味好重,配合埋火腿味道好襯!只係個皮太乾,如果有一些甜味既醬汁襯托會更加好呀!
條街其實真係有好多選擇,食店林立,真係都唔知食邊間好!