2019-01-19 252 views
之前想食日本野,咁就係度周圍搵,就咁俾條 鰻魚吸引咗,所以就決定一試。地方幾昜搵,唔知係米一早book左位,居然坐到卡位, 夠寬敞環境ok。台面擺放又乾淨到menu, 選擇ok。 咁我搵嚟搵去都搵唔到丼飯, 一問之下原來淨係得lunch先有,有d失望,不過之後所有野食都好滿足。刺身正, 叫咗三文魚,油甘魚,中拖羅, 當中吞拿魚中拖羅,入口溶又冇筋,好好食另外不是一定係串燒海鰻,因為凍左唔好食。。。食左先講,肉厚,皮脆,太好食,仲叫多次以上2樣我覺得真係要試其他仲食左生蠔同魚乾。 不得不提仲有海膽壽司同飛驒牛壽司 。海膽全部都係完整一片片,冇得輸。 飛驒牛都好有牛味。最後食埋柚子雪芭做甜品,夠清新,可惜細左d,但食完成個人fresh左。呢日我地坐下食下, 唔經唔覺都錯咗兩粒鐘 ,但呢度服務仲好好, 你講唔該佢又會講唔該, 啲茶見你凍咗又成杯幫你換新。我會再返黎的

環境ok。台面擺放又乾淨

以上2樣我覺得真係要試

我會再返黎的

刺身
飛驒牛壽司
串燒鰻魚
柚子雪葩
$600 (Dinner)
刺身
飛驒牛壽司