拿!我係比佢地址呃左架😂🥲係近土瓜灣站多啲架,大概再行10mins~唔太近紅磡站!!︎︎ ☘︎︎ ︎︎ ☘︎︎ 蟹蓋海膽醬黃金燒👍➪ 🆘😋膚淺嘅我地見到個名咁霸氣即刻叫黎試吓😂這個蟹蓋超吸精!蟹蓋藏著超多蟹肉🤤絕不欺場!配上濃厚海膽醬調味,這個真是萬能醬,口感十分濃郁~🥰︎︎ ☘︎︎ ︎︎ ☘︎︎ 芝士/香芋可樂餅➪ 😁去日本都一定會食,因為外皮炸得香脆,內裡軟滑流心,價錢相宜,唔食對唔住自己😝😆看圖就見到芝士嘅流心好出色呀😍香芋雖然無流心(難啲)但都重香芋味架😙︎︎ ☘︎︎ ︎︎ ☘︎︎ 燒明太子芝士豆腐👍➪ 值得推介!賣相雖然平平無奇又細粒,但咬下去就知道他的吸引之處😍濃厚明太子醬、芝士與彈牙豆腐混和,每種味道都相輔相成,不被掩蓋,好正Juicy !😋4粒諗住食3粒😂被朋友阻止了⋯⋯︎︎ ☘︎︎ ︎︎ ☘︎︎ 黑豚肉眼鍋 加配貓眼飯➪ 叫鍋share一齊食,有豚肉、芋絲、雜菜、冬菇、蘿蔔、金菇~我地加左$15配貓眼飯~其實我唔知點解叫貓眼飯,不過就有啲白芝麻、紫菜、鰹魚碎撈埋一齊食,咁就香口啲,比起食白飯冇咁單調啦😍😙再加點豉油👏💰人均$𝟙𝟝𝟘▼・ᴥ・▼

︎︎ ☘︎︎ ︎︎ ☘︎︎ 蟹蓋海膽醬黃金燒👍

︎︎ ☘︎︎ ︎︎ ☘︎︎ 芝士/香芋可樂餅