2012-03-14 528 views
入到餐廳,大約坐咗一半人坐。我同友人想打橫坐,冇哂2人位,所有位都要搭枱。最後揀咗坐八人枱的最左邊兩個位,張枱仲有1個人加佢個袋"坐"响度。個員工(應該係睇場級數的阿姐)走埋嚟話一定要我地打對面坐。我地話坐住先,一陣多人先調位,我地拉鋸咗一陣,佢都唔肯俾我地坐响度,係都要我地調去四人位度,最後調咗啦。OK,我就信你一陣全場爆滿。點餐,點了細牛肉麵($51)同埋雲吞上海麵($45)。牛肉麵啲牛肉都幾腍同入味,個湯就好油,麵質好似浸太耐了,好腍;雲吞上海麵:哇,得2粒雲吞,仲少過十幾蚊一碗嗰啲喎!佢仲要價值$45,嗰兩粒雲吞真係貴,又唔好食。侍應放低碗麵時,就咁放响一邊,唔係放去我地面前,仲要好大力咁放低 當人地仲有成半碗,佢都可以唔問一句就收人地啲嘢,見到唔止一次添,幾個侍應都係咁!冇再幫襯的必要,食到一肚氣呀!

點餐,點了細牛肉麵($51)同埋雲吞上海麵($45)。

冇再幫襯的必要,食到一肚氣呀!
2012-03-13