餃掂手工餃子雲吞專門店

Nom Nom Dumpling
2023-11-23 120 views
經過旺角 唔係好想食粉麵 見到呢一間叫食餃子 見到入邊食嘅餃子好大隻 裝修有別於其他餃子店 幾靚幾大 決定入去試吓餐牌有好多選擇 除咗傳統味道 比較新派味道都有 我地叫左幾款餃子同小食至尊松茸豬肉餃-用松茸做餡料真係好新穎 淡淡的松茸香 同新鮮嘅豬肉係perfect match 皮薄餡靚 非常好食 雲耳香味好出 個口感好豐富 白菜豬肉餃-呢款係幾特別既配搭 基本上意思都唔使點任何調味醬已經好好味手拍青瓜-青瓜可以解辣 食完佢好清新 而且剛好完全唔覺得好辣黃金皮蛋-有別於一般皮蛋 個皮蛋係金黃色 好新鮮好靚 食落口仲好流心 勁好口感自家製山楂雪梨水-呢個雪梨水好明顯係自家製 因為完全係天然嘅雪梨甜味 完全唔覺得好甜 非常好飲