2024-08-30 499 views
宇治抹茶鮮奶 - 重牛奶味,覺得refreshing,因為唔會太甜鮮奶巧克力 - 同樣重牛奶味,夠Rich👍🏻煙三文魚牛油果碎雞蛋沙律三文治 - 足料,調味豐富,三文治烘底即上所以夠熱夠脆,不過略嫌牛油果少少生雜菌意粉配黑松露醬 - 廚師落醬時一啲都唔吝嗇,每啖意粉都係滿滿嘅黑松露醬,蘑菇先用黑椒炒過,經過調味,再撈落意粉,蘑菇味好香,鍾意食雜菌類嘅朋友一定會覺得好吸引法式西多士配自家雜莓醬 -西多士一上碟係好靚嘅金黃色,多士夠哂厚,好香牛油味,自家製集莓醬唔係死甜,同埋真係有莓粒嘅口感,感覺健康,可能鍾意甜食嘅朋友會覺得偏酸Overall覺得坐落環境舒服,人流雖然多,但係唔會好迫,加上菜夠快,所以都好適合係附近返工嘅人💪🏻
鮮奶巧克力 - 同樣重牛奶味,夠Rich👍🏻

煙三文魚牛油果碎雞蛋沙律三文治 -

雜菌意粉配黑松露醬 -