2023-12-11
懶洋洋嘅星期六早上😸,就同老公落咗去樓下食一個靚早餐去開始一個開心嘅weekend !🫶🫶❣️丹麥烤多士+深海魚柳配炒蛋❣️丹麥烤多士,鬆脆有咬口,當時一路食,一路聽到索索聲好搞笑!深海魚柳炸得剛剛好,唔會太多炸粉,咬開裏面係真係有魚肉㗎 🧡!炒蛋夠曬滑,超正囉!💚❣️脆香雞扒配三角薯餅珍寶牛角包+ 煎蛋+輕量級火腿通粉❣️整體來講好大份,裏面有好多嘢又有雞排又有牛角包🥐最後仲有個火腿通粉!薯餅脆卜卜,好好味!雞扒煎得啱啱好,肉質鮮嫩彈牙,仲好Juicy 添🔸環境衞生方面🔸餐廳裝修充滿香港特色,睇落都好光猛同埋乾淨衛生!座位闊落一啲都唔迫!服務員態度有禮🤝,反應速度都好快😼,另我有一個好愉快嘅早晨!咦咦,食完之後發覺原來呢間餐廳夜晚係可以食烤魚雞煲同埋麻辣火鍋,下次夜晚一於要黎試吓先👍食咗一個咁豐富咁滿足嘅醒神早餐,就可以開始啊一個開心嘅週末啦!🙌🏼
❣️丹麥烤多士+深海魚柳配炒蛋❣️
丹麥烤多士,鬆脆有咬口,當時一路食,一路聽到索索聲好搞笑!深海魚柳炸得剛剛好,唔會太多炸粉,咬開裏面係真係有魚肉㗎 🧡!炒蛋夠曬滑,超正囉!💚 ❣️脆香雞扒配三角薯餅珍寶牛角包+ 煎蛋+輕量級火腿通粉❣️
🔸環境衞生方面🔸