5 day(s) ago 0 views
我們於12/12(四)下午一點半🕜左右到達餐廳,人流不多。女店員已經「噠」一聲比QR code我們,並表明一人一碗。其實本身就冇問題,但說話語氣可以好啲😳今時今日嘅服務態度🙂‍↔️唉我們叫了2碗中式糖水及1個蛋糕切件。❶椰汁紫米豆腐花($36):椰汁味香,紫米有一球仔,豆腐花滑❷合桃腰果($38):已經分唔到邊忽係合桃,邊忽係腰果🤪不過好濃nuts味,熱騰騰吃,真的不錯❸芝麻巴斯克蛋糕 ($48):芝麻味沒有想像中濃,不過巴斯克蛋糕做到前面軟心,後面硬少少的效果。不過不失啦PS 我們坐在椅子拍照,未影完相,打算最後「拍好」🪑,女店員已經即刻過嚟9秒9「拍好」🫠另外,期間有大陸客人來,女店員一樣咁「招呼」人哋,結果大陸客人後來走了🫢如果想留客/更多客人,服務態度真係要改改
今時今日嘅服務態度🙂‍↔️唉
我們叫了2碗中式糖水及1個蛋糕切件。
如果想留客/更多客人,服務態度真係要改改

椰汁紫米豆腐花
合桃腰果
芝麻巴斯克蛋糕
6 day(s) ago
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
$61 (Lunch)
椰汁紫米豆腐花
合桃腰果