2023-02-20
喺旺角行街,行到好攰,好想飲杯咖啡☕️又肚餓🤤見到佢有大大個霓紅燈吸引咗,入面又有麵類,飯類,仲有最重要嘅咖啡☕️ 入到去見到好多AK 既poster同埋林明禎既紙版公仔,真係岩曬🔸嘴舔舔鮑雞湯麵🍜雞湯味超濃郁,入面仲有勁多餸㗎,有鮑魚、雞,食完個拉麵🍜再飲埋個湯,真係超級正㗎👍🏻👍🏻👍🏻🔸牛隊長湯麵🍜有秘製牛肋條,澳洲和牛封門柳,牛肚,牛筋及蘿白.牛骨湯底👍🏻👍🏻👍🏻大大碗拉麵🍜一次滿足曬🔸麥芽焦糖雞翼雞翼炸得岩岩好,有甜甜既麥芽焦糖味,好夾👍🏻🔸牛油果蝦多士🥑蝦多士就食得多啦,今次就第一次食有牛油果既蝦多士,原本我對牛油果就無咩好感,但原來食落先知咁好食嫁🫣原來炸蝦多士比人感覺係好油膩,但牛油果🥑又中和曬油膩嘅感覺👍🏻👍🏻超正🔸紅豆冰啡☕️心型❤️既杯,佢黎到已經好有層次,香濃嘅咖啡☕️配上紅豆好特別👍🏻👍🏻👍🏻不過紅豆有少少偏甜,如果唔鍾意飲甜嘅咖啡,就會嫌佢特別甜😂好彩我係比較鍾意飲甜嘅👍🏻🔸搖呀搖烘焙咖啡☕️搖呀搖,個名已經好特別,最面會有燒過焦糖,下面一層就係泡沫,咖啡☕️嘅味道適中,呢款都係偏向奶為主👍🏻打卡又一流❤️
喺旺角行街,行到好攰,好想飲杯咖啡☕️又肚餓🤤
🔸嘴舔舔鮑雞湯麵🍜
🔸牛隊長湯麵🍜
🔸麥芽焦糖雞翼
雞翼炸得岩岩好,有甜甜既麥芽焦糖味,好夾👍🏻
🔸牛油果蝦多士🥑
🔸紅豆冰啡☕️