2023-07-23 220 views
呢間主打高Cᴘ值丼飯嘅餐廳一直都係我哋係旺角嘅飯堂之一,貪佢質素好同價錢相對貼地,今次咁啱經過又見好耐無食丼飯,就決定去飯堂食返餐好嘅🤣金龍卷 $68呢個卷物真係儀式感滿滿,服務員擺低個卷物後,會嚟個點火儀式,相當吸睛,打卡啱哂👍🏻 最欣賞呢到嘅卷物細細卷,食哂成條都唔會食唔落其他喇😝 主要係用咗炸咗嘅軟殼蟹做一個主要食材,再配合佢哋嘅醬汁,入口脆卜卜又甜甜哋,一啖一粒真係好爽🤣激突三文魚丼 $148以三文魚為主嘅丼,除咗一般三文魚,仲有腩位,帶子,甜蝦同埋三文魚籽,魚生部份都俾得相當大方,數量同Sɪᴢᴇ都好夠,整體刺身都鮮甜,腩位就再多一份油脂感👍🏻九公丼 $178呢款嘅配料會再多啲,有角切三文魚,角切吞拿魚,拖羅蓉,蟹肉碎,三文魚籽,海膽,帶子同牡丹蝦,配料夠哂豐盛,真係食哂啲飯都未食哂啲餸🤣 雖然多咗款式,但刺身質素一樣都係咁高質,完全唔洗擔心🫶🏻

金龍卷 $68
金龍卷