2024-10-06 418 views
今日黎到深水圳呢間好出名既家後2.0,仲唔到雖然位置唔係旺區,但都好多人慕名而來,就算係平日手都排晒隊要等位入!內裏環境好靚好光猛,牆上仲掛左油畫望落好C伏呢到主打手工餃子,但都有飯麵類,另外值得一提係佢個芝士蛋糕係勁出色,我見差唔多每一枱都有叫,甚至有人入黎專登淨係食佢個蛋糕手工餃子可以揀煎或湯餃,多款唔同口味仲可以雙拼配搭,一咬開勁多汁,入面塞滿晒啖啖出,勁出色今日好肚餓,叫多個咖哩牛筋腩飯食係日式咖哩偏甜一啲都唔辣,牛筋牛腩煲到勁淋好勁入口,估唔到一間主打餃子既鋪頭整飯類都同樣出色最期待既巴斯克蛋糕黎啦除左有原味之外,每日都有唔同是日精選,今日係開心果同抹茶今次就試左抹茶蛋糕,勁香濃芝士味,口感亦不得了,實淨得黎好綿密,一啲焦味都無,出色

內裏環境好靚好光猛,牆上仲掛左油畫望落好C伏

今日好肚餓,叫多個咖哩牛筋腩飯食

最期待既巴斯克蛋糕黎啦
除左有原味之外,每日都有唔同是日精選,今日係開心果同抹茶