全新滋味牛肝菌套餐😀😀
三色拼盤已經有好多選擇啦我就揀咗呢三個鎮江排骨、美味熏魚、涼拌海蜇, 嚟到啦個燻魚冇骨甜甜地好好味呀😋好耐冇食過啦!鎮江排骨小朋友爭住食,因為有啲甜甜酸酸好似酸甜排骨喎🤭海蜇呀💯好好味呀我嫌佢細碟出少少🤭
我個仔最鍾意銀絲卷㗎啦😋因為裏面一條條佢話好好味喎👍唔係度度有得食😁軟淋淋♥️佢食得好滋味呀👍👍
佢有四個湯㗎,可以揀酸辣湯同埋宋嫂魚羹😋咁我哋個餐有四個湯,所以就每樣叫咗兩個😍😍睇下酸辣湯幾足料💯 真係酸酸辣辣咁,成碗飲曬都飽飽哋🤭宋嫂魚羹係師傅拆開啲魚嘅魚肉慢慢咁淆製㗎👍咁所以呢食落去啖啖魚肉,好似粥咁嘅😋酸酸地好開胃小朋友鍾意食😁因為呢個唔辣呀嘛🤣
牛肝菌小籠包嚟啦 呢個小籠包同一般嘅小籠包啲外皮係唔同㗎呢個牛肝菌小籠包的外皮係黑色㗎😋食落去真係有好濃沃嘅牛肝菌味道同埋啲湯汁一齊食,喺口裏面嗰種感覺好正😋😋
花雕醉雞就梗係我最之愛啦💯食落去軟淋淋,嗰種花雕酒嘅醉雞肉裏面全部都係👍真係好耐冇食好正♥️喺呢度先食到呢種花雕醉雞慨味道超級正💯💯
牛肝菌炒雞柳👍好大塊牛肝菌呀,啲雞柳又軟淋淋,將牛肝菌夾埋雞柳有一齊食😋真係好好味👍個種菇味嗰種感覺好正😍
宮保雞丁有好多腰果喎♥️♥️真係唔係好辣好惹味💯我鍾意呀👍因為啲果仁勁多好正💯但係小朋友就話有少少辣囉😅其實就我就覺得唔辣啦♥️
最後呢個椒麻酸菜魚😍嘩👍好滑呀😋真係唔辣架💯小朋友都食到 👍👍 酸菜魚下面仲有好多配料,有芽菜、酸菜、鮮魚片、好多寬粉♥️好大婉呀💯 啲湯仲飲得㖭 😋酸酸辣辣👍啲肉又滑,d粉又爽口好彈牙, 其實咁大兜食完都真係好飽啦🤣🤣
呢個套餐仲包咗四碗白飯架😱邊度食得曬呀🤣🤣係咪好抵食呢♥️
仲有甜品豆沙鍋餅,豆沙鍋餅脆卜卜裏面啲豆沙真係流出嚟嘅💯又唔油鍋👍超級好味💯💯
#katkatfoodies