2023-11-22 146 views
小朋友真係好鍾意玩, 媽媽我話生日請你食自助餐, 囡囡話想去熊小館食兒童餐同飲黑熊, 同埋要指定去mega box 咗間, 因為有玩具廚房玩🤣🤣由我早幾日應𠄘帶佢去開始就日日都好期待, 離遠見到熊小館即刻走過去抱抱熊仔,見佢笑得咁開心,我都忍唔住同佢咗影咗幾張相.兒童餐A: 今次試另一款, 有天婦羅炸蝦, 薯條,牛油粟米, 蜜糖雞中翼, 小熊啫喱,全部小朋友至愛, 超快ko 曬可以去玩意大利烤雜菜沙律香草雞: 可以要求醬另上, 好適合減肥中既我, 香草雞-d 都唔鞋口, 好嫩滑, 再配上七彩繽紛既雜菜👍白酒忌廉煮藍青口: 新鮮, 青口算大隻😋磨菇紅酒汁牛柳伴法式田螺: 推介, 牛柳好淋, 唔鍾意食肉既囡囡都食唔停, 紅酒汁又唔會嘅太濃蓋過牛味( 加強版)生日版雪糕心太軟: d 個加強版有埋雪糕, 配合埋心太軟-齊食, 雖然好邪惡, 但都要食返幾啖

白酒忌廉煮藍青口: 新鮮, 青口算大隻😋

2023-11-16
Type of Meal