2023-07-25 96 views
上星期五去左MegaBox 11樓嘅「熊小館」食晚餐,真係好開心呀!呢度嘅裝潢好有特色㗎,以熊仔為主題,啲熊仔裝飾好可愛,大大細細既熊熊毛公仔,小朋友一定好鍾意㗎!🐻🐻🐻而且食物都好抵又有質素,啱晒一家大細,真係值得一試㗎!💰💯我哋揀咗鐵薄西冷牛扒餐,包括餐湯、多士、主菜、薯條、飲品,性價比超高㗎!啲牛扒好嫩好多汁,煎得啱啱好,啲薯條又香脆又熱辣辣,啲餐湯都好香濃。🥩🍟🍵另外我哋都試咗法式香草牛油焗田螺同埋意大利魷魚墨汁意粉。啲田螺焗得啱啱好,啲肉質鮮美,再加上啲香草牛油,味道更加豐富。啲意粉煮得啱啱好,啲墨汁醬汁香濃,啲魷魚肉質嫩滑,真係好好味㗎!🐚🍝 如果你鍾意海鮮,呢兩款菜式都係值得一試㗎!🐟🦑總括而言,呢個「熊小館」真係係一個好有特色嘅餐廳,食物質素好啵,仲有啲可愛嘅熊仔裝飾,好啱一家大細嚟享受一個愉快嘅晚餐時光!👍🐻

而且食物都好抵又有質素,啱晒一家大細,真係值得一試㗎!💰💯