2024-09-18 447 views
呢一間喺旺角花墟附近嘅Cafe,裝修好靚好舒服,樓底非常高,非常適合拍拖約會或者幾個閨蜜過嚟聚餐~今日我哋唔算太肚餓,所以叫得比較多前菜同埋小食~前菜就要咗巴馬火腿配哈密瓜🥓🍈$98 同埋 煙三文魚凱撒沙律🥗$88,佢哋嘅煙三文魚凱撒沙律,特別多芝士🧀,零舍好味!小食方面就揀咗西班牙青椒仔🫑$58 同埋蒜片欖油大蝦配酸種麵包🦐$98,比較少地方會有西班牙青椒仔叫,我自己個人就覺得幾好食!至於欖油大蝦,大約有八至九隻蝦,味道做得唔錯,有少少辣辣地,呢個價錢都幾合理~主菜方面,我哋就要咗紅酒燴牛臉頰配忌廉薯蓉🐮🥔$198,牛臉頰整得好腍而且肉味非常濃郁,配埋佢哋非常creamy嘅薯蓉一齊食真係一流,下次嚟到會再嗌!飲品方面,我哋就要咗橘子咖啡🍊$60~

飲品方面,我哋就要咗橘子咖啡🍊$60~