2022-09-22 39 views
講起登打士廣場,如果有去開旺角行街去café嘅話,相信話呢到有集體回憶應該冇咩人會反對,事關呢到就係旺角樓上café集中地始祖之一。😊今日朋友相約嚟到homemadecafe,餐廳有比較其他café店少有嘅自家製Pizza,所以我哋專程到嚟一試。😊鋪頭裝修肆正, 座位闊落坐得舒服。👍🏻兩個人一心諗住嚟食Pizza 所以都冇點太多嘢驚食唔晒。😅煙三文魚沙律,生菜新鮮爽脆,微微酸嘅沙律汁配上濃濃煙燻味嘅三文魚咸香有層次。😋😋😋😋😋芝士焗西蘭花,芝士加上忌廉一齊焗,西蘭花吸收到芝士嘅鹹香同忌廉嘅香甜味。😋😋😋😋主角Pizza 仲有大細可以揀幾好,我哋細食揀咗個細嘅西西里Pizza,薄薄嘅餅底烤到有口感得黎又好香口,濃厚蕃茄醬加上Salami 配埋火箭菜一齊好豐富。😋😋😋😋😋
😊

鋪頭裝修肆正, 座位闊落坐得舒服。👍🏻

兩個人一心諗住嚟食Pizza 所以都冇點太多嘢驚食唔晒。😅