2024-12-28
位於尖沙咀金馬倫道,一上到去就見到佢哋嘅裝修行日式簡約風,但係嘢食係極之有內涵🤤 難得機會見到佢哋有午市買一送一,仲唔即刻狗衝👻🦀 一嚟嘅前菜就非常之有驚喜,先付三品都各有特色,非常新鮮開胃,令小熊貓食慾一震,胃口大開,尤其是蟹膏豆腐,非常之入味。 🦐 櫻花蝦茶碗蒸鋪上滿滿嘅櫻花蝦,蛋味香濃,質地幼滑🦪 日本生蠔配上柚子啫喱,十分清新,顯得生蠔格外鮮甜時令刺身兩款🐙 活八爪魚:配上竹炭鹽及柚子皮,鮮味爽口,口感彈牙🐟 煙燻鰹魚:紫菜佃煮及金箔裝飾,味道濃郁,紫菜味尤其突出,令魚肉味層次更加豐富🐔 季節料理一品:野菜雞肉卷呢味就表現正正常常,冇特別驚喜🍣 手握壽司八件壽司師傅喺我哋面前即製壽司,好有feel🤩蜜柑鯛深海池魚鮮帆立貝赤蝦金線鯛梭子魚拖羅北海道馬糞海膽定😍🍲 麵豉湯🍨 甜品薑味雪糕及開心果味雪糕,真心好香濃,尤其是薑味好辣👍🏼$880 高級廚師發辦午餐買一送一真係好抵食😻 優惠期有限,快啲去食呀
🦐 櫻花蝦茶碗蒸鋪上滿滿嘅櫻花蝦,蛋味香濃,質地幼滑
🦪 日本生蠔配上柚子啫喱,十分清新,顯得生蠔格外鮮甜
時令刺身兩款
🐙 活八爪魚:配上竹炭鹽及柚子皮,鮮味爽口,口感彈牙
🐔 季節料理一品:野菜雞肉卷
呢味就表現正正常常,冇特別驚喜
🍣 手握壽司八件
壽司師傅喺我哋面前即製壽司,好有feel🤩
蜜柑鯛
拖羅
北海道馬糞海膽定😍
🍲 麵豉湯
🍨 甜品
薑味雪糕及開心果味雪糕,真心好香濃,尤其是薑味好辣👍🏼