元宵佳節👫🏻,老公帶我去尖沙咀iSQUARE樓上嘅韓國燒肉店食晚餐!呢度食物唔單止好味,仲可以欣賞到靚靚嘅海景🌊!最正係佢地嘅喜馬拉雅山粉紅岩鹽板配韓牛1++,真係好好味!真係好推介俾情侶們拍拖去阿💕!🥒前菜嚟到會先送上6️⃣款前菜,有泡菜、芽菜、蝦米蒜苗、菠菜、沙律菜同黑豆。我地最鐘意翠綠爽甜嘅菠菜同爽脆嘅蒜苗💚!🐄喜馬拉雅山粉紅岩鹽板配韓牛1++將喜馬拉雅山粉紅岩鹽板做底盤,上面擺放住油花豐富嘅韓牛🥩,經過輕輕煎熟後🔥,岩鹽嘅微妙調味令肉香四溢,口感滑嫩柔軟,每啖都好滿足呀😋!🥬烤蔬菜如果覺得就咁食韓牛太油膩,可以試吓用生菜包住燒過嘅韓牛同烤蔬菜,加上生蒜🧄、豆瓣醬同辣椒卷住一齊食,口感更豐富,而且冇咁油膩添👅!🍲Jumbo 斧頭牛排骨人蔘湯煮過嘅斧頭牛排骨肉質仍然軟腍鮮嫩👍🏻,連住少少筋膜位,一啲都無鞋口,蘸上魚露食味道仲正😍!人蔘湯甘香濃郁,唔會有苦味,裏面仲有栗子🌰、紅棗、葱、蛋絲同粉絲,飲完個胃暖笠笠好舒服🥰。💖2月名家粉嫩情人節限定PINK LOVE GIVEAWAY💖✨凡於落單前向店員展示Like Myung Ga Korean Restaurant 社交平台專頁,或Fol

🥒前菜

🐄喜馬拉雅山粉紅岩鹽板配韓牛1++

🥬烤蔬菜

🍲Jumbo 斧頭牛排骨人蔘湯

✨凡於落單前向店員展示Like Myung Ga Korean Restaurant 社交平台專頁,或Follow @myung_ga_korean_restaurant 社交平台,單點喜馬拉雅山粉紅岩鹽板配韓牛++ (by chef selection) + 烤蔬菜,每枱即享韓國有氣清河燒酒(295ml)乙支。
🎉FEB SPECIAL DISHES :
2月份期間限定韓國賀年美食 - 「Jumbo 斧頭牛排骨人蔘湯」

‼️惠顧晚市適用
*每枱客人只限享用一次
*優惠只適用尖沙咀、銅鑼灣及太古城分店,送完即止
*優惠不可與其他優同時使用
*優惠期即日起至 2月28日止