2024-10-04
尖沙咀開左間新嘅居酒屋🍶,聽朋友講食物水準好高,我又點可以錯過😆。店舖裝潢簡約,以米白色⚪️為主色,加上柔和燈光及精緻擺設,整體感覺舒適但又唔單調🥰。除咗餐牌上📙嘅食品及飲品,仲有是日精選如當日空運抵港🛩嘅生蠔🦪及魚生🍣。精選串燒拼盤 $238厚切牛舌芯串牛舌表面香口乾身,肉質鮮嫩軟腍又juicy😍,牛味香濃,勁好食🤤。豬頸肉串厚切豬頸肉🐖口感爽滑彈牙,肉味鮮香,燒焦嘅油脂邊位尤其香口😋。京蔥五花腩卷:五花腩肥瘦相間,肉味香濃😋,油脂豐腴,配塔味道香甜嘅京蔥,味道更加豐富又好食😍。蒲燒鰻魚串:外皮燒至微微焦香,肉質嫩滑濕潤,鮮香味甜🥰。岩手縣A4和牛扒 $398❗️限時優惠 A4和牛扒自動升級上A5😳❗️A5和牛表面煎至焦香,肉質非常柔軟油潤又juicy🥰,一口咬下,牛味及油香味爆出,點配少少海鹽,鮮甜倍增,令人回味無窮😍。汁燒魷魚桶 $98原條魷魚🦑表面燒至香口乾身,肉質軟嫩腍滑又juicy,味道十分香口😋。
精選串燒拼盤 $238
厚切牛舌芯串
豬頸肉串
蒲燒鰻魚串:外皮燒至微微焦香,肉質嫩滑濕潤,鮮香味甜🥰。
岩手縣A4和牛扒 $398
汁燒魷魚桶 $98