南瀛水產

Nan Ei Sui San
蟹味噌甲羅燒 $78朋友推介必試系列,即點即燒,成個蟹殼滿滿材料分別有蟹膏、蟹肉、蟹籽、鵪鶉蛋同蔥花,燒緊果時已經聞到蟹香,蟹味噌味道好濃郁,一啖落去齒頰香,回味無窮。🍏青蘋果乳酸 $68賣相吸引,清新爽口,唔會太甜,飲品入面仲有蘋果粒,酸甜既感覺,令到我食慾大增。雲丹蟹肉卷 $228集所有高貴食材於一身,黑松露、海膽加吞拿魚茸,每食一舊都有滿滿既幸福感和滿足感。南瀛極上刺身丼 $398刺身包括牡丹蝦、海膽、帶子、三文魚籽、帆立貝食材鮮甜,拖羅、油甘魚、三文魚油脂豐富,分布均勻,絕對系上等食材,食到唔停得口。鮟鱅魚肝 $138唔好睇圓圓一塊賣相笨笨,實際肥美嫩滑。炸池魚仔 $78池魚仔大小適中一啖一條,外酥里嫩連骨都可以食埋,小食之選。鯛魚清湯 $128甘鮮清甜,魚肉同菇菌既交集,口感醇厚。螢光魷魚 $58魷魚只只都肥嘟嘟晶瑩剔透,味道鹹香,口感煙靭有嚼頭。
蟹味噌甲羅燒 $78

🍏青蘋果乳酸 $68

雲丹蟹肉卷 $228

南瀛極上刺身丼 $398

鮟鱅魚肝 $138
唔好睇圓圓一塊賣相笨笨,實際肥美嫩滑。

炸池魚仔 $78
池魚仔大小適中一啖一條,外酥里嫩連骨都可以食埋,小食之選。

鯛魚清湯 $128
甘鮮清甜,魚肉同菇菌既交集,口感醇厚。

螢光魷魚 $58
魷魚只只都肥嘟嘟晶瑩剔透,味道鹹香,口感煙靭有嚼頭。

2024-11-11
  • 蟹味噌甲羅燒