晨早流流喺尖沙咀做嘢,預鬆咗時間早咗到,見仲時間可以食個早餐,於是隨意搵吓附近有咩餐廳可以嘆杯咖啡慢慢坐。點知醒起附近有呢間「一起果醬」,之前有食過佢嘅lunch, 覺得幾高質,決定過去睇吓佢有冇做埋早餐。點知原來真係有!!!今次揀咗溫泉蛋火腿芝士厚多士,真係即叫即焗,件多士攞出嚟熱辣辣,面頭層芝士完全冇偷工減料,真係淡淡都食到有芝士!溫泉蛋真係流心,夾埋火腿同多士一齊食,簡直係絕配!不過我掛住食,完全唔記得切開影相,到我記得嘅時候已經差唔多食晒😂飲品方面我加錢叫咗杯flat white! 朝早有配高質奶啡真係好緊要,講真$50零蚊有份咁高質嘅早餐,絕對超值,簡直係為美好嘅一日打打氣💪🏻

溫泉蛋芝士火腿厚多士
溫泉蛋芝士火腿厚多士