K11 Art Mall相信大部分人都行過,但呢間隱藏嘅西餐大家就未必食過啦~行曬成個Art Mall二樓你都唔會見到佢個入口🤣因為原來佢係喺傢俬舖入面㗎!要行入傢俬舖轉左先會見到餐廳入口㗎~究竟呢間咁隱蔽嘅西餐收埋咗啲咩好嘢食呢😋🧾煎北海道帶子伏特加番茄奶油長通粉💰$178雖然名入面有Vodka呢個元素,但食落其實唔覺有Vodka味~番茄汁真係好creamy,酸味同甜味好平衡,汁嘅份量都算偏多但唔水,每一條長通粉都淋滿番茄奶油~加埋大大粒嘅煎北海道帶子🥹真係食唔停口🥰🧾Buffalo Mozzarella & Seafood Pizza (9 inch)💰$176我哋叫pizza🍕嘅時候都struggle咗好耐究竟應該叫邊款好🧐後來發現原來可以半半咁叫,就揀咗Buffalo Mozzarella同Seafood~特別推薦Seafood!Topping有海鮮呢啲唔講啦~主要係薄底pizza配芝士同千島醬加埋真係超正!係幸福嘅感覺🥹環境方面,想坐得舒服少少可以揀坐梳化🛋️位,想睇景都有一大塊落地窗玻璃🌃整體嚟講,好適合同朋友傾住計嘆西餐~🍴

煎北海道帶子伏特加番茄奶油長通粉

🧾煎北海道帶子伏特加番茄奶油長通粉
💰$178

Buffalo  Mozzarella  & Seafood Pizza

💰$176

2024-06-18