2025-03-03
尖沙嘴酒吧林立,德國🇩🇪式酒吧餐廳又試過未🤭來到尖沙咀亞士厘道的prosit Bar and Restaurant 😋就有曬德國餐廳的感覺,可以好好體驗下🤭1. 特色燒春雞配薯菜 $188 半隻燒春雞份量不多,但味道👅不錯,擺盤打卡也好看。2. 什錦腸拼盤 $248 來得德國酒吧,德國腸絕對必食,用來送酒也一流,呢個拼盤所有腸都可以試下,份量夠多食完就飽飽😬來酒吧點可以吾飲酒,除左啤酒🍻whisky紅酒之類,最近愛上飲mulled wine 🍷, 呢度既mulled wine $88 也確實不錯,味道調配的十分好味易入口。呢度環境裝潢也好好看,充滿德國酒吧氣氛,晚餐後就是飲酒人士的世界,下次happy hour 可以再來飲野啊🤭🥳