假日,去左尖沙咀睇Cosplay表演,之後到左亞士厘道一間主打德國及澳地利菜的樓上店,餐廳的環境擺放了多支結他,裝修擺設都好有格調。在星期六、日晚上8點後,還有樂師吹奏經典的情歌,提供一個Live music的環境,令人心情愉悅放鬆。👫🍽️🇩🇪🇦🇹🎸🪈🎼✨ Shirley Temple($72),呢一間店同時也是一間樓上的酒吧,提供多款酒品的選擇。不過我就選Mocktail無酒精的飲品。味道是薑汁汽水加檸檬汁再溝了一櫻桃汁,既清新又帶一點甜味。🍸🍹🥃🧊✨ Roasted Pork Knuckle($288),其中德國鹹豬手是餐牌上的廚師推介食品。整份豬手送上枱時,已經將豬手去骨,切做一片片,方便容易食。豬手的外皮烤得好脆,應該是用上了黑啤傳統的方法醃鹹豬手,令鹹豬手的肉質更加軟嫩,帶有啤酒的甘香味道,豬手點上黃芥末醬味道更香。周邊還配有酸椰菜、什菜沙律和烚薯仔,尤其酸椰菜非常醒神開胃。🐷🔥🥗🥔✨ Fish and Chips($185),這裡的炸魚和薯條色澤炸得金黃酥脆,魚柳外脆內嫩,味道都唔錯,整份食完都幾飽。🐟🍟🌟 店員姐姐很好客,提議我地下一次黎之前,記得先在Openrice訂座,

Shirley Temple

Roasted Pork Knuckle

Fish and Chips

🌟 店員姐姐很好客,提議我地下一次黎之前,記得先在Openrice訂座,食滿$450,就可以以半價優惠享用德國鹹豬手或雜錦腸拼盤一客。✅

🌟 喜歡飲酒的朋友就可以選$259起的Free Flow優惠,無限任飲生啤、紅酒、白酒等超過14款酒精飲品。🍺🍻🥂🥃🍸🍹🍷🍾
Shirley Temple
Roasted Pork Knuckle
Fish and Chips
呢間喺尖沙咀🚇嘅 Prosit Bar & Restaurant 酒吧餐廳🍴係香港少有嘅德國奧地利風格酒吧🍻餐廳,而且有時仲有 Live Music 🎶添。入邊裝修用咗🇩🇪歐洲小木屋風格,感覺溫暖舒適☺️,加上掛滿唔同款式嘅結他🎸,配合返佢哋有 Live Music 嘅特色,好似去咗歐洲地道🍸小酒館咁樣。另外佢哋仲有🍺啤酒、雞尾酒 🍹Free Flow,都只係 $259 💰起,真係啱晒好酒😝之人。呢期佢哋仲有個🇩🇪德國啤酒節優惠套餐🍽️,$268就有一份德國🐖鹹豬手拼香腸同埋兩杯 Erdinger 生啤🍻,真係十分之抵食!鹹豬手個皮🤩好脆,肉厚得來鹹香十足👍又唔會太肥,仲有雙色香腸、🥔烚薯、沙律🥗同埋酸菜,充滿德國🇩🇪風味,配埋啤酒🍺一流啊!🔥炸魚薯條都幾有驚喜,份量十足勁香脆,而且🐟魚肉超級嫩滑,好食過好多我喺🇪🇺歐洲食過嘅炸魚薯條多多聲。另外佢點🍟薯條個茄汁有少少酒香,食起上嚟都幾🤤特別。最後我仲發現🧐係 Openrice 訂座,消費滿💰 $450 可以半價享用🇩🇪「德國鹹豬手」或者🐖「雜錦腸拼盤」添!

Type of Meal
Dinner
喺德文🇩🇪裡面prosit代表乾杯🍻,幾配合到bar既氣氛😜 整體環境會比較黑,配左啲唔同既結他🎸同saxophone🎷做擺設,而且仲有現場表演🎤tim,店員會唱歌🎤,有電子琴🎹同風琴伴奏,以唱懷舊為主,幾有情調~ 野食以德國🇩🇪傳統野食例如豬手🐷、腸為主都唔錯(5 😍 係滿分,🤩係半分)德國香脆咸豬手配酸椰菜 🇩🇪🐷🥬 - $288 (好味指數:😍😍😍🤩)隻豬手🐷都幾大隻,整開啲皮之後感受到軟爛既脂肪,亦有扎實幼滑、鹹香惹味既瘦肉,係略嫌鹹左少少同埋皮硬左啲,不過同時夾埋清新酸爽既酸菜絲食幾好,又可以中和下肉既油膩同鹹味~旁邊亦都配左兩舊軟糯綿密既烚薯仔🥔同埋清新爽脆既沙律生菜🥗🥬特色燒春雞配薯菜 🔥🐥🥔🥬 - $188 (好味指數:😍😍😍😍)隻春雞🐥燒得🔥啱啱好,表皮燒到🔥好香脆,雞味🐥幾濃郁,有油香同時幾香口,而且骨🦴唔多,啖啖肉咁都唔錯😜 如果可以juicy啲同肉質再嫩滑啲就更加好~ 旁邊配左撒左辣辣地🌶️味粉既薯條🍟,係粗身既比較有咬口,出面香脆,裡面綿密~ 一樣有埋清新爽脆既沙律生菜 🥗🥬德國式蘋果批 🇩🇪🍎🥧 - $95 (好味指數:😍😍😍🤩)呢個批同樣焗到好酥脆,牛油🧈香

(5 😍 係滿分,🤩係半分)
德國香脆咸豬手配酸椰菜

特色燒春雞配薯菜

德國式蘋果批

德國式蘋果批 🇩🇪🍎🥧 - $95 (好味指數:😍😍😍🤩)
呢個批同樣焗到好酥脆,牛油🧈香味都幾出,另外德國式🇩🇪會用甜中偏酸既蘋果🍎,有酸酸甜甜又口感綿密既蘋果蓉🍎,幾開胃又可以消濟,如果蘋果味🍎可以出啲就更加好~ 旁邊仲配左球凍冰冰又口感軟滑既雲呢拿雪糕🍦,感覺會無咁漏

好味指數:😍😍😍🤩
推介指數:😍😍😍🤩
德國香脆咸豬手配酸椰菜
特色燒春雞配薯菜
德國式蘋果批
Prosit Bar & Restaurant🎸位於尖沙咀,都好近地鐵站,⼀開門係好有味道既酒吧,用音樂做主題🎶幾有feel🥳主打德國菜,豬手、德國腸、德國啤酒等齊備,仲有抵食套餐,係openrice有得訂,啤酒、雞尾酒 Free Flow 只需 $259 起,有齊無限任飲生啤、紅酒、白酒等超過 14 款酒精飲品🍻誇張鮮蘑菇忌廉湯,好濃,蘑菇味正😄煙三文魚沙律,幾鮮,煙三文魚配啤酒都唔錯😘飲返杯Erdinger白啤,夏天啱晒🤞🏻什錦腸併盤,超級巨型,德國豬肉腸好多肉汁,好味😋維也納腸我既favorite,肉嫩好味👍🏻紐倫堡腸好有德國風味,火腿芝士腸⼀咬就充滿芝味,最正😍德國腸加茄汁芥末食最啱feel!🥫德國香脆咸豬手配酸椰菜及烚薯🍖切埋俾你幾方便,個豬手皮脆到⼀個點,脆得黎又唔會硬🤩肉嫩惹味,愈食愈想食,配杯Sapporo生啤,爽!😇酸椰菜都係德國配菜既靈魂,好好味,加落烚薯⼀齊食仲夾😘最後既甜品時間,Apple Strudel with Ice cream,唔會太甜,批既脆加埋雪糕幾特別,好有特色既德國風甜品🍮Openrice訂位消費夠 $450 仲可以半價叫德國鹹豬手或者雜錦腸拼盤

忌廉蘑菇湯
煙三文魚沙律
Erdinger

德國香脆咸豬手
Sapporo
Apple Strudel with Ice cream

Openrice訂位消費夠 $450 仲可以半價叫德國鹹豬手或者雜錦腸拼盤,德國菜黎講算幾抵食,Weekend仲會有Live Music🎸🎶飲野定享受下異國風情都值得🇩🇪
忌廉蘑菇湯
Erdinger
德國香脆咸豬手
Sapporo
Apple Strudel with Ice cream
【油尖旺區】【Prosit Bar and Restaurant】情人節嗰日嘅中午約咗朋友食一間歐陸式酒吧,入到去真係有啲似我喺奧地利嘅時候去過嘅酒吧,嗰種懷舊嘅木質氛圍估唔到喺香港都會有。我就訂咗 $398 一位嘅「浪漫歐式佳餚三道菜套餐」,未連加一服務費嘅,不過冇所謂啦,爭嗰少少,到時先。頭盤要咗「煙三文魚沙律」同「鮮蘑菇忌廉湯」,前者幾清新,後者蘑菇味香濃之餘,飲落口感幼滑,幾好。主菜就食「德國馳名咸豬手」同「肉眼扒」,前者個皮算香脆可口,肉質都可以,後者都好味,牛肉味香濃,伴碟嘅炸薯球都値得我特別提一吓佢嘅。飲品要「熱檸檬茶」,係可以嘅。而我仲加 $25 要咗「Apple Strudel w/ice cream」,即係一隻維也納蘋果卷,加埋個雪糕,成件事幾好,有驚喜喎。我係喺 Openrice 訂呢個餐嘅,咁佢個價錢就未包括加一服務費,個加一就以原價去計算,咁複雜嘅。。。(地址:尖沙咀亞士厘道22號好利時大廈1樓)#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #food

(地址:尖沙咀亞士厘道22號好利時大廈1樓)

#1amfoodie #foodie #hkfoodie #thatfoodiething #hkfood #food #instafood #yummy #foodlover #delicious #foodies #tasty #globaleats #tastyfood #dessert #foodpics #followforfollowback #love #eat #1am油尖旺區 #尖沙咀 #尖東 #PrositBarandRestaurant #prosit #浪漫歐式佳餚三道菜套餐 #煙三文魚沙律 #鮮蘑菇忌廉湯 #德國馳名咸豬手 #肉眼扒 #熱檸檬茶 #AppleStrudel #維也納蘋果卷 #1am1435 #1ambackup
2024-02-14
《Prost bar & restaurantの食評》 by@ihungry.hk想喺香港嚐到地道德國味道?位於熱鬧的尖沙咀,有一間德國餐廳,專注於傳統菜式,帶你感受德國美食文化。餐廳環境舒適,充滿德國風情,無論是朋友聚餐或家庭聚會,都是不錯選擇!🔸 『White sausage served with Bavarian sweet mustard pan fried - $112』這道香腸真係一絕!每一條香腸都經過精心選材,肉質鮮嫩,香氣四溢,搭配香脆炸馬鈴薯,口感豐富。炸馬鈴薯外脆內軟,與香腸肉汁相互交融,真係好味到令人想再來一份!再加上一些清脆生菜,平衡了整體油膩感🥰🔸 『Roasted pork knuckle w/ sauerkraunt& boiled potaatoes- $228』這道經典德國脆皮豬膝一上檯,令人驚艷不已!外皮金黃酥脆,咬下去瞬間,香氣撲鼻而來,肉質鮮嫩多汁,搭配檸檬清香,讓整個味道更為升華。豬膝旁邊仲附送一份酸菜,清新的口感正好中和了肉嘅豐腴,讓整個餐點更加圓滿💯!🤪iHungry肚餓指數:8.2/10

🤪iHungry肚餓指數:8.2/10
  • 德國香脆咸豬手配酸椰菜及烚薯
又嚟到Blue Monday! 返工咁攰,就當然要飲返杯啤酒chill一chill啦!上個週末同朋友嚟到尖沙咀呢間歐酒吧,主打德國同澳地利菜。呢度都坐得舒適,環境都佈置到好warm,好似懷舊歐洲小木屋格調咁,岩哂同朋友上嚟飲返兩杯🍻!難得嚟到德國🇩🇪餐廳🍴,當然要試埋德國名物 - 德國豬手。「德國香脆咸豬手」外皮烤到好香脆👍🏻,豬肉醃過食落幾入味,食落好軟嫩!豬手預先已經切好一件件,方便大家邊飲🍻邊食。配菜仲有酸菜、烚薯同埋沙律。配埋芥末醬同酸菜一齊食,會更開胃🤤。當然要試埋另一道名物「德國香腸」。餐廳都係採用德國🇩🇪入口既香腸,皮脆肉嫩多汁又唔油👍🏻。「炸磨菇」都幾特別,外層炸得幾脆口,唔算好多粉漿。蘑菇🍄‍🟫口感較結實,同外層截然不同,有種好飽滿嘅感覺,配埋他他醬就更惹味😋。適逢德國🇩🇪啤酒節,呢度仲做緊唔同優惠:- 1.*全新啤酒節套餐 Oktoberfest $268(原價 $458)(同檯客人需要點同一款套餐)2.*經 Openrice 訂座,消費滿 $450 即可以半價享用 德國鹹豬手 或*雜錦腸拼盤一客3. 啤酒、雞尾酒 Free Flow 只需 $259 起,可以無限任

適逢德國🇩🇪啤酒節,呢度仲做緊唔同優惠:-
(同檯客人需要點同一款套餐)
3. 啤酒、雞尾酒 Free Flow 只需 $259 起,可以無限任飲生啤、紅酒、白酒等超過 14 款酒精飲品🍸

呢度食物整體都唔錯😌,我幾鍾意佢地既咸豬手同腸。而星期五六晚呢度仲有live music 添!岩哂鐘意飲酒既朋友,weekend夜晚嚟chill一chill,飲返杯~

*部份優惠只限堂食、並不可與其他折扣同時使用

#Prositwinebarhk #德國菜 #奧地利菜 #尖沙咀LiveMusic酒吧餐廳 #德國啤酒節套餐 #晚市套餐 #德國鹹豬手 #雜錦腸拼盤 #freeflowdrinks
什錦腸拼盤
他他汁炸磨菇
生啤
什錦腸拼盤
他他汁炸磨菇
生啤
2024-10-07 174 views
OooLive Band 德國小館ooO鐘意結他 BAND SOUND音樂?🎸呢間係亞士厘道的樓上小酒館岩晒你懷舊的奧地利風格設計 擺設了多款型格結他更不定時有LIVE BAND表演🎸OooooO🔶德國啤酒節套餐 $288包括德國香脆去骨鹹豬手半份配烚薯 配菜及醬料先係主角 豬手必配黃芥末酸椰菜如果有再大量就好了套餐仲有2杯德國啤酒 聽音樂嘆德啤爽 🍻OooooO 🔶什錦腸拼盤大大碟有6款不同的香腸 全德國入口皮脆肉Juicy 有幾款真係係香港比較少食到伴碟的脆薯都非常出色
OooLive Band 德國小館ooO

大大碟有6款不同的香腸 全德國入口
皮脆肉Juicy 有幾款真係係香港比較少食到
伴碟的脆薯都非常出色

2024-10-01 164 views
🍽️ 德國香脆咸豬手配酸椰菜及烚薯 $288店內招牌菜!豬手肉質唔會過分乾柴又唔會太咸,外皮厚實又超級香脆,咬落脆卜卜,好香口🍽️ 經典德國香草肉丸 $168自家制豬肉丸有油光,內餡有少量紅蘿蔔粒,伴碟有薯角同沙律🍺 Erdinger-Dunkel 500ml $68 (HH) / $85 (NH)同事帶J妹walkin嚟到呢間開業超過44年的德國餐廳,餐廳大門都幾隱蔽㗎,大廈入口上樓梯直望見到大廈保安處,而向右邊望就見到原來已經咁快直接到咗餐廳門口!店內有慕尼黑啤酒節(Oktoberfest)同萬聖節嘅佈置。而且同店員傾開仲得知原來仲推出3項優惠!抵食喎!即刻抄低左!啤酒節套餐 Oktoberfest $268,原價係要$458㗎!不過就只限堂食同埋同檯客都必須要點同一款套餐而且優惠不可與其他折扣同時使用。Openrice訂座呢就消費滿$450可以半價享用德國鹹豬手或雜錦腸拼盤一客,都係只限堂食同埋優惠不可與其他折扣同時使用。另外仲有啤酒、雞尾酒Free Flow 都係$259起!有生啤、紅酒、白酒,超過14款酒精飲品任飲!抵!_______________Prosit Bar and

🍽️ 德國香脆咸豬手配酸椰菜及烚薯 $288

🍽️ 經典德國香草肉丸 $168
自家制豬肉丸有油光,內餡有少量紅蘿蔔粒,伴碟有薯角同沙律

_______________

Prosit Bar and Restaurant (尖沙咀)
尖沙咀亞士厘道22號好利時大廈1樓

_______________
我啱啱出嚟做嘢嘅時候, 已經聽過呢間餐廳,成間餐廳係奧地利嘅傳統style,喺尖沙咀開業咗44年,絕對係德國餐廳嘅老字號。全店以木系主題為主,一直保留之前嘅原狀!非常懷舊又有氣氛!今日上嚟,當然要叫佢哋傳統嘅德國食物:⭐德國香脆威豬手配酸椰菜及燴薯- 豬手肉質夠味又爽口,皮炸得脆口又吾油膩,而且份量啱啱夠,完全keep到水準。⭐什錦腸拼盤- 腸仔有5至6多款,全部都好juicy又好味。店員什介紹,腸仔最獨特之處,係全部經德國獨家入口,喺出邊嘅餐廳真係食唔到。🧇蘋果批- 蘋果批即叫即焗,外皮夠曬脆身,配合埋呢嗱雪糕一齊食,都係一流嘅甜品!🍸Tender Touch🍺1664啤酒店員喺我哋臨走嘅時候,仲話俾我哋知,餐廳逢星期五同六晚,9pm開始仲有live music,如果有興趣嘅朋友,真係要上嚟感受下聽歌嘅氣氛啦。😄

今日上嚟,當然要叫佢哋傳統嘅德國食物:
⭐德國香脆威豬手配酸椰菜及燴薯
⭐什錦腸拼盤
🧇蘋果批

🍸Tender Touch
🍺1664啤酒

2024-09-23
$500 (Dinner)
  • 什錦腸拼盤
  • 德國香脆豬手配酸椰菜及烚薯
2024-09-23 131 views
德國豬手$288, 皮唔脆,連啲肉都係全部都係筋,咬唔開,燒春雞半隻$188, 蔗渣一樣,兩樣都等半個鐘以上。叫咗一杯啤酒,都唔會有免費水,要order 水,500ml still water $59 一支。服務質素更加不能置評,訂咗枱的,入座時餐廳都冇人,佢搵嚟搵去話冇booking , 俾晒Booking Number都要5分鐘後先坐得。另外叫餐亦都非常麻煩,佢唔會將佢有嘅優惠餐俾客人睇,set dinner 嘅餐牌都唔俾睇,所以絕對冇下次!,

2024-09-23
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
2024-09-21 126 views
【尖沙咀•Prosit Bar and Restaurant】@ππππππππππππππππππππππππππππππ超正豬手脆而不油膩德國香脆鹹豬手配酸椰菜及烚薯田園沙律有氣支裝水這道德國經典菜式以香脆的鹹豬手為主角,搭配酸椰菜和烚薯,呈現豐富的口感和風味。鹹豬手外皮金黃酥脆,肉質鮮嫩多汁,配合酸椰菜的酸爽,讓整體味道更為平衡。烚薯則為這道菜增添了柔軟的質地,讓人一試成主顧。鹹豬手是重中之重,外皮的酥脆感令人驚喜,咀嚼時發出清脆的聲音,讓人食慾大開。肉質則十分嫩滑,鹹香味道適中,不會過於油膩。酸椰菜的酸味恰到好處,能很好地解膩,並帶來清新的口感,使整體風味更加豐富。有氣支裝水是這道菜的完美伴侶,清爽的氣泡能有效中和口中的油膩感,並提升整體的用餐體驗。餐廳環境:🔥🔥🔥🔥🔥服務質素:⛄⛄⛄⛄⛄食物味道:🍾🍾🍾🍾🍾性價比:🎟️🎟️🎟️🎟️🎟️消費 HKD 500✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨#尖沙咀美食 #Prosit Bar and Restaurant #web3尖沙咀Prosit Bar and Restaurant尖沙咀亞士厘道22號好利時大廈1樓
超正豬手脆而不油膩

✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨
Prosit Bar and Restaurant
尖沙咀亞士厘道22號好利時大廈1樓
2024-09-11 115 views
德國菜梗係要食脆卜卜豬手🐷配啤酒🍻Prosit🍺🍺🍺尖沙咀一間好有味道的德國小館🇩🇪食物味道好正宗🇩🇪星期五六🎤仲有Live band表演🎸夠哂好氣氛🎷🇩🇪德國香脆鹹豬手配烚薯及酸椰菜德國香脆鹹豬手外皮酥脆💥肉質鮮嫩帶咸香味😋配烚薯和酸椰菜🥬更突顯豬手味道🇩🇪鮮白菌忌廉湯鮮白菌香味濃郁✨忌廉柔滑💠加入洋蔥🧅蒜頭🧄令湯頭帶出醇厚口感👍🏻🇩🇪蘋果批蘋果批外皮酥脆💥柔軟蘋果餡甜中帶酸~滿滿肉桂香味💨香氣四溢✨

🇩🇪德國香脆鹹豬手配烚薯及酸椰菜

🇩🇪鮮白菌忌廉湯

🇩🇪蘋果批
  • 鮮菌忌廉湯
2024-09-08 175 views
「德國之夜」德國炸豬手,不同種類嘅香腸,飲番杯啤酒都係我這個麻甩婆的心頭好,今日搵到一間位於尖沙咀亞士厘道的嘅正宗德國餐廳「Prosit Bar and Restaurant」,地方唔算大但超有氣氛,入到餐廳掛滿啤酒旗幟,牆上亦掛滿不同種類的結他,原來這裏逢星期五六更有樂手駐場表演,可以一邊飲酒一邊聽吓歌,非常寫意👍▪️Roasted Pork Knuckle with Sauerkraut & Boiled Potatoes Combo Set 原價 $ 330 優惠價 $ 268 ( 1 Sept ~ 31 Oct )餐廳最近以優惠價推出咗德國豬手啤酒套餐一人前,超級抵食,有半隻豬手、香腸、薯仔、沙律和酸菜,再加兩杯啤酒,超級抵食👍德國豬手當然做到非常到位,外皮脆卜卜肉質煙靭鹹香,配菜也非常傳統的德式風味,配上最佳拍檔黑白啤各一杯,非常滋味▪️Mixed Sausage Platter 什錦腸併盤 $ 248德國腸也是德國人最鍾意嘅名菜,多款不同肉類嘅香腸,豬肉、牛肉,雞肉、大細形狀都有,而且份量超多,條條外皮香脆肉質Juicy各有不同風味,仲有我最鍾意嘅焗脆薯,香腸沾上芥辣一齊食更

德國腸也是德國人最鍾意嘅名菜,多款不同肉類嘅香腸,豬肉、牛肉,雞肉、大細形狀都有,而且份量超多,條條外皮香脆肉質Juicy各有不同風味,仲有我最鍾意嘅焗脆薯,香腸沾上芥辣一齊食更加美味

▪️Apple Strudel 德式蘋果批 $ 95
兩個人食完豬手和香腸雖然超飽,但甜品總要來一份作完美的一餐,德式蘋果批上層是超級酥脆的酥皮,包住用肉桂焦糖焗香嘅蘋果肉,伴上雲呢拿雪糕和朱古力醬,美味滿分

▪️ Fruit Punch $ 72
除咗啤酒,呢度仲有其他唔同特飲,小時候的最愛「Fruit Punch」,喜歡獨有的香甜和清新味道

• 德國香脆咸豬手配酸椰菜及烚薯
  • 什錦腸拼盤
2024-09-08 166 views
朋友farewell晚餐啤一啤,去左亞士厘道唔多覺的樓上小酒館。入內懷舊小木屋格局,處處擺放結他與啤酒,燈光昏暗有情調,逢星期五六有Live Music。美食主打德國菜,經Openrice訂座,滿$450享半價德國鹹豬手或雜錦腸拼盤一客。想盡情D加多$259,任飲生啤、紅酒、白酒等超過 14 款酒品。啤酒節套餐 $268包德國鹹豬手、德國香腸和德國啤酒。堂食有優惠比原價$458平一截。德國香脆豬手已起骨切件食起來方便,豬皮炸得香脆唔油膩,肉質軟嫩唔會好咸,配酸椰菜開胃解膩,烚薯原味直出。食完幾飽肚。德國脆皮香腸香腸大條,腸衣脆卜卜,味道濃郁,唔錯。Erdinger Hefe 色澤金黃亮麗,泡沫細膩,飲落清爽甘甜,淡淡的麥芽香,配德國豬手香腸簡宜直完美。虎蝦天使麵 $288虎蝦三隻,蝦肉新鮮彈牙,天使麵比較粗身,自行調味加海鹽,味道即時提升,唔錯。

啤酒節套餐 $268

德國脆皮香腸
香腸大條,腸衣脆卜卜,味道濃郁,唔錯。

虎蝦天使麵 $288

2024-09-03
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$280 (Dinner)
  • 德國鹹豬手