2024-06-14 283 views
屋企人鐘意食中餐,所以屋企聚餐必揀呢間餐廳😆😆🌟燒鵝皇呢度嘅燒鵝真係一絕,皮脆得嚟唔油膩,肉質鮮嫩多汁,每一啖都食到鵝嘅原味,太正喇!🌟椒鹽九肚魚 炸到金黃香脆嘅九肚魚,灑上椒鹽,香口得黎唔會太重味,真係停唔到口!🌟芝士龍蝦伊面 龍蝦同濃郁芝士嘅完美結合,伊面Q彈,每條面線都包裹住芝士,絕對係奢華享受。🌟乳鴿 乳鴿烤得皮脆肉香,調味恰到好處,肉質鮮美得黎唔乾身,屋企人食完舔舔脷😋🌟脆皮豬大腸這個脆皮豬大腸外酥內嫩,一啲都唔油膩,配埋甜酸醬酸,酸酸酸甜甜仲好開胃!🌟杏汁豬肺湯 杏汁豬肺湯清潤滋味,豬肺腍滑無腥味,每啖湯都感覺到好滋陰😂😂。🌟菠蘿生炒骨 肉塊酥脆多汁,菠蘿嘅酸甜令人開胃,咕嚕汁味道恰到好處。食完仲有紅豆沙送,正呀!
屋企人鐘意食中餐,所以屋企聚餐必揀呢間餐廳😆😆

🌟燒鵝皇

🌟椒鹽九肚魚

🌟芝士龍蝦伊面

🌟乳鴿

🌟脆皮豬大腸

🌟杏汁豬肺湯

🌟菠蘿生炒骨
肉塊酥脆多汁,菠蘿嘅酸甜令人開胃,咕嚕汁味道恰到好處。

食完仲有紅豆沙送,正呀!
2024-06-04
Type of Meal