最近聽到身邊朋友哋推介話有間位於屯門新出嘅茶餐廳好好味,仲話係個超人氣茶餐廳呢!我想同大家分享一下呢間餐廳——【鋒哥廚房】!一踏入店嘅時候,簡潔俐落嘅造型同寬敞嘅空間襯托咗個舒適嘅氣氛🍃 冇太重嘅壓迫感,真係十分適合窗邊帶本書或者報紙,坐低嚟一享受呢個早晨同食品質素好高啲嘅早餐🍴。首先我就點咗大家嘅招牌——雪菜肉絲湯米粉。湯底濃郁,鹹中帶點微微嘅鮮味💦,啲雪菜同肉絲賣相搶眼,實在好食啲味!米粉滑溜溜嘅,湯嘅滋味好豐富,一入口就好滿足!我仲點咗個丹麥烤多士呀,外皮喺烤得夠焗,啖啖脆口,入面奶油同糖滲出嚟,好香甜!😍佢哋嘅火腿奄列又係我既愛,厚實嘅火腿配蛋黃,一啖就整個早晨煥然一新!🍳當然,唔少得我最最鍾意嘅凍檸茶!氣味撲鼻,酸中帶甜🍹,超級消暑解渴!最後,佢哋細心嘅服務心態真係贏盡口碑!每一次送餐,都細心問我飲品好唔好、食品口味如何,真心覺得好親切,令人心花怒放!🌸總括黎講,呢度食品新鮮,而且服務質素好好,真心推介!!
總括黎講,呢度食品新鮮,而且服務質素好好,真心推介!!