2023-12-12
今日成家人喺屋企附近嘅鋒哥廚房食飯,難得出嚟食就食餐好嘅。一於食一個任食套餐,有麻辣烤魚,麻辣雞煲,火鍋(海鮮,肉,丸,菜)甜品,啤酒和飲品。食嘢嘅順序係麻辣烤魚(一鍋),任食麻辣雞煲,再任食火鍋材料,自選一款免費湯底。麻辣烤魚夠晒辣,魚肉柔嫩又鮮甜,烤過嘅魚特別香,同麻辣汁一齊食,非常惹味。食完辣魚繼續食辣雞,雞煲入邊超多雞,仲有好多芫荽🌿味道非常,每一件雞雞肉都好滑而且好多肉,食到舔舔脷👅火鍋揀咗個有營蕃茄薯仔湯做湯底,食完辣嘢飲,佢即刻降火😂湯底酸酸甜甜非常開胃,仲有足料蕃茄🍅和薯仔🥔,真材實料冇加味精,好味道直頭可以當湯飲。餐廳推介安格斯牛頸脊絕對要多食,新鮮又好味,啱晒牛魔王。另外仲有冬菇,萵筍,豬肉丸,魚皮餃,炸魚蛋,菜,非常豐富,食到肚滿腸肥。而且仲可以無限,追加蒜蓉燒扇貝,啱晒鍾意食扇貝嘅我哋,扇貝夠晒新鮮,加上蒜蓉和香草一齊燒,味道更香更鮮甜。
食嘢嘅順序係麻辣烤魚(一鍋),任食麻辣 雞煲,再任食火鍋材料,自選一款免費湯底。
食完辣魚繼續食辣雞,雞煲入邊超多雞,仲有好多芫荽🌿味道非常,每一件雞雞肉都好滑而且好多肉,食到舔舔脷👅 火鍋揀咗個有營蕃茄薯仔湯做湯底,食完辣嘢飲,佢即刻降火😂湯底酸酸甜甜非常開胃,仲有足料蕃茄🍅和薯仔🥔,真材實料冇加味精,好味道直頭可以當湯飲。餐廳推介安格斯牛頸脊絕對要多食,新鮮又好味,啱晒牛魔王。另外仲有冬菇,萵筍,豬肉丸,魚皮餃,炸魚蛋,菜,非常豐富,食到肚滿腸肥。