2021-01-13
上個月頭禁晚市前,係klook搵到山頂🌄阿甘蝦餐廳🦐超值既全天餐單!!🍽每人$288就有湯、主菜、甜品仲有埋飲品!ps第一次去個陣係散叫都唔平ga! 雖然價錢平左但份量足且質素keep到!推介大家😋😋不過用餐時間係90mins內🤓1️⃣蕃茄蔬菜湯+媽咪蒜香麵包 味道唔錯幾開胃!比想像中多蔬菜🤩麵包都脆😙2️⃣主菜三選一我地4個人揀咗2個海鮮盛宴&2個後肋骨海鮮盛宴賣相好豐富!最鐘意炸魚同炸蝦!炸粉唔算太厚,肉質都算新鮮!點埋3個醬好食!他他醬最正!兩個人share都差點食唔哂😭後肋骨肉質好淋身!醬汁恰到好處唔會太咸!薯條就中規中矩😛又係好大份!3️⃣奶油朱古力布朗尼反而最失望係甜品,雖然唔係難食,但朱古力味唔濃,唔夠moist指定飲品係lemonade soda望落平平無奇,點知幾好飲!酸甜味幾balance☺️首先喺Klook買左餐券, 再去bubba gump官網網上訂位(註明用klook voucher), 去到餐廳reception 講係用klook 優惠卷就ok!! 網上訂位是可以要求坐窗邊位🌃,但卡位裝飾都靚🤩🤩生日會有幾個侍應一齊dem 生日beat幾有趣。
1️⃣蕃茄蔬菜湯+媽咪蒜香麵包
味道唔錯幾開胃!比想像中多蔬菜🤩麵包都脆😙
2️⃣主菜三選一
我地4個人揀咗2個海鮮盛宴&2個後肋骨
海鮮盛宴
後肋骨
3️⃣奶油朱古力布朗尼
指定飲品係lemonade soda
望落平平無奇,點知幾好飲!酸甜味幾balance☺️
生日會有幾個侍應一齊dem 生日beat幾有趣。