2025-02-21 0 views
垃圾餐廳系列:生記飯店作為老字號餐廳,我同屋企人以前都有幫襯舊舖,雖然唔算熟客但總算支持左佢地好多年。今晚我老竇生日,原本諗住預約生記同佢慶祝生日。本身已經預早左超過一個幾禮拜預約,去到都見我嘅預約係佢地本簿上面。開頭佢地員工mark左我地預約之後就叫我地坐低等等,點知坐左差唔多半個鐘都未入到去。中間同佢地員工講左幾次佢地都係叫我地再等等,如果唔係主動問佢地直情當我地無到。最後我地放棄食其他餐廳,黑名單永遠唔幫襯。香港飲食業近黎叫苦連天,但一班害群之馬恃住仲有一班老主顧熟客幫襯,即使味道唔差,但如今仍維持如此低劣的服務,將來做唔住我第一個拍手掌。😄
垃圾餐廳系列:

生記飯店