2011-09-27 14 views
呢篇係我第一篇食評,估唔到一嚟就要開火之前買咗團購優專券,試過打去book位,點知侍應話只可以提前3日book位,唔可以太早book,話為咗保障客人book 到位喎, 佢建議我朝早11點左右好打嚟,因為好多時一朝早已經俾人book晒... ok, 咁都無所謂,下次確定邊日再book 啦咁上星期打算今個星期五去試吓,我又好乖呀,聽個侍應話今日(星期二),11點打去book位,點知打咗幾次都無人聽,諗住佢寫住11點半營業,可能忙緊準備無人得閒聽,咪11點半先再打去囉,但依然係打極都無人聽電話,再唔係通咗都無人聽....約11點40分終於有人聽,點知已經full晒!!有無咁誇呀?想打去再問個侍應究竟幾點開始book位,又係出現以上情況,接近一點終於有人聽,我問佢究竟幾點開始有人聽電話,佢一味話個電話成朝無停過,ok,完全無答過我問題,之後最火係佢話上星期上頭交帶落話唔駛限定3日前book位!規矩話改就改,話保障客人,通通癈話,一係一開始就唔好限定要3日前啦!雖然都唔係太關個侍應事,但個侍應好悔氣一味話佢只係打份工,要聽上頭指令,叫我自己打去總店反映,呢d態度咪唔專業囉!我仲未book位,未知
呢篇係我第一篇食評,估唔到一嚟就要開火

我仲未book位,未知食物水準點,但係一開始就俾客人一個咁唔好0既印象,好極有限!食完呢次都唔會再幫襯!咁無誠意做團購就咪做啦~~!!

(我客觀d,因為未親身去試,除咗服務,其餘項目俾3分)