2023-12-19
五匠六釜價錢💲: $168/ $178/ $48好味程度😋: 3.7/5服務🍴: 3.7/5環境🗾: 3.7/5性價比🥢: 4.5/5回頭率😚: 3.7/5-去到airside想食中菜,上到頂樓有間性價比高的上海菜,講講下發現原來佢係老掌櫃的姐妹店唔怪之得咁平啦!餐牌選擇多,呢個商場又可以帶寵物,如果係家庭聚會都係一個選擇。-✅北京填鴨半隻。上碟砌得好整齊,幾療癒😂 側邊係鴨肉的部分,雖然有小小乾,但肉質都尚可以,無咩好柴咁。中間的皮都有小小脆的,但有啲鴨騷味,要用好多醬蓋過佢😳 個皮上枱的時候係熱的,係比較煙韌的皮。-✅松鼠魚。覺得係3道菜最好食的一味,好大條的魚,外皮炸得香脆,魚肉已經起到一粒粒,方便食。魚肉好實正,糖醋汁好開胃,調得適中🤤 但有我唔鍾意的三色豆🥲-🆗酸辣湯麵。超大一碗而料超多🤩 好多木耳、筍乾、豆腐乾、肉絲等。食落去唔係好辣,酸偏多的,味道都ok。但問題係麵條好軟一patpat,而湯都係好杰好似羹咁,偶爾會有d塊狀出現😩-質素普普通通但條魚幾有驚喜。份量都幾多,可以一試。
價錢💲: $168/ $178/ $48
好味程度😋: 3.7/5
服務🍴: 3.7/5
環境🗾: 3.7/5
性價比🥢: 4.5/5
回頭率😚: 3.7/5
質素普普通通但條魚幾有驚喜。份量都幾多,可以一試。