2018-04-22 1261 views
每次來西貢食飯定係嘆下午茶,呢間芝士專門店我都必定入去逛逛,除咗環境佈置令人十分舒服之外,眼球亦比五顏六色的芝士吸引住,最開心係不同芝士這間店舖都係可以任你嘗試,試到啱未至買都未遲!上次試過黑松露芝士,松露味十分香濃,我最喜歡就係愛嚟做小食,放入口內慢慢咀嚼,雖然細細粒,留喺口腔裏面嘅馥郁香味仍然停留好一陣子!上一次我哋都試過買咗一啲套餐可坐係高櫈,望一望外邊泊滿小遊艇、漁船嗰view真係好靚!今次俾我發覺 山羊 X0 芝士, 店主主動介紹 話呢隻係咁多款山羊芝士之中嘅極品,山羊味特濃,我試了幾款之後最終都被這款山羊芝士吸引住!這間小店,印像中都開咗好耐了,可能客人同我感覺都一樣,每次嚟西貢都會有所幫襯!