2017-08-13 637 views
無意中經過呢間 比佢既藍色吸引住簡單既裝修 藍白配搭基本上無得輸😍好希臘既風格 好靚仲掛左好多希臘既風景圖 讓你有種置身希臘既感覺諗住咁西式既裝修價錢應該唔平又唔係wo 佢既價錢真係好平民Lunch大約$30-48左右 另加$15有餐湯同咖啡我就叫左卡邦尼意粉 忌廉湯 熱咖啡先講個忌廉湯 我本以為係同其他餐廳一樣都係罐頭湯 白色忌廉湯加幾片磨菇咁點!知!唔!係!係有好大驚喜😍呢間餐廳將蘑菇搞碎同忌廉湯一齊煮有超濃郁既菇味 碗湯係好香 亦都好飽呢個心機我比10分👍🏻👍🏻好好味至於餐包微熱 好軟熟 同其他餐廳分別唔大但都好好味 我好鍾意之後就到主菜-卡邦尼意粉份量唔多 但絕對夠飽餐湯我飲到一大半時 已經有8成飽然後卡邦尼我食左幾啖 已經飽到食唔到可能因為卡邦尼比較膩 好易飽提議細食既朋友 唔好同時叫忌廉湯同卡邦尼我最後係食剩小小😟實在太飽卡邦尼既汁唔太特別 比較淡但有火腿既鹹香就岩岩好 啲火腿好好味整體既卡邦尼意粉只係一般 可以唔洗試不過$30係好抵食 對得住個價錢最後熱咖啡(原來我唔記得影相)咖啡同奶既比例岩岩好 好香滑亦好香濃唔錯唔錯😋期待再試其他菜式最後買單:卡邦尼意粉$30+餐湯/
無意中經過呢間 比佢既藍色吸引住

但有火腿既鹹香就岩岩好 啲火腿好好味
整體既卡邦尼意粉只係一般 可以唔洗試
不過$30係好抵食 對得住個價錢
卡邦尼意粉

最後熱咖啡(原來我唔記得影相)
咖啡同奶既比例岩岩好 好香滑亦好香濃
唔錯唔錯😋期待再試其他菜式
最後買單:卡邦尼意粉$30+餐湯/咖啡$15再加一=$50 呢個價錢絕對超值👍🏻
2017-08-12
$50 (Lunch)
忌廉蘑菇湯