2024-10-02
今日去左觀塘板神到食佢新出嘅5週年套餐$555有紅蝦天使麵、南非鮑魚、魚同薄燒牛,仲有菜、炒飯同埋湯咁多樣野入面我最中意就係南非鮑魚味道上好Fresh!口感彈牙爽口第二最愛就係佢嘅香草牛油鱈魚!之前都食過幾次佢嘅魚,廚師每次都會將魚嘅兩面煎得好香,又同牛油汁好夾,食落有種creamy嘅感覺其他野都係水準之上👍🏻食物數量同份量對我黎講已經好足夠,次次食到炒飯都已經飽飽地想特別講埋個炒飯,飯粒分明好中意👍🏻就算好飽但甜品仍然係要食的!最中意佢個焦糖多士,廚師落糖好似唔洗錢咁😆出到黎就係又甜又脆嘅多士 次次都一定要食到!我今次就揀左追加火焰士多啤梨,都係一如既往地出色,今次配培茶雪糕,超好食🥰埋單個陣先知原來宜家做緊promotion,有買$100送$400現金卷優惠🤩下次我同朋友黎食我就可以減$400🤭咁佛心得唔得🥲總結:係香港地食餐好食已經難,食到餐好食又抵食就更加難。$500幾$600一個人就食到一餐好食嘅(仲要有幾款海鮮喎🥲)鐵板燒都真係幾開心🥰
咁多樣野入面我最中意就係南非鮑魚
味道上好Fresh!口感彈牙爽口
其他野都係水準之上👍🏻
食物數量同份量對我黎講已經好足夠,次次食到炒飯都已經飽飽地
想特別講埋個炒飯,飯粒分明好中意👍🏻
就算好飽但甜品仍然係要食的!