2023-11-05 48 views
餐廳座落深水埗地標性商場西九龍中心,交通方便,地鐵站七分鐘直達。甫一入餐廳,目光即刻比龐大的玩具熊所吸引。玩具熊挨在入單電腦旁,儼如餐廳待應。前菜有羅宋湯配法包,羅宋湯有超多蕃茄蓉,開胃暧胃,法包咬口及蒜香十足!-我地叫左蕃茄茄子芝士闊面伴燒羊排,闊條麵的長度適中,很易入口,麵條富有彈性,呢道菜的重點係羊扒,七成熟剛剛好,完全没有羊羶味,羊扒煎到恰到好處,口感一流,羊肉完全唔un,水準可以媲美妨間高級西餐廳,伴碟茄子亦香口,贊!同行街朋友喺鐵板迷,所以叫左個鐵板鷄扒,鐵板嘅靈魂所在喺啲醬汁,蒜蓉汁灑在鷄扒上,伴以蕃茄薯條,淋汁在鐵板時的渣渣聲,極盡多重感觀享受!