2025-01-12 211 views
月頭變糧尾?鐵板大師幫到你😂 CP值超高嘅一間餐廳,佢哋嘅午餐套餐真係超抵食,幾乎每款都係$100樓下,飲品$10一支🙉 份量充足,味道唔錯,冇中伏。平民價錢好抵食。*香煎什扒拌煎蛋*配上燒汁同意粉,味道鮮美,煎蛋外脆內嫩,肉類嘅香味都好夠,讓我一口接一口。仲有*洋蔥湯*口感滑順,味道濃郁,令人一飲而盡,暖心又暖胃。*香煎玉米香菇鴨胸飯*鴨胸煎得剛剛好,外皮香脆,肉質鮮嫩,搭配香甜嘅玉米同香菇,整體味道相得益章。*煎焗比目魚*亦唔可以錯過,魚肉嫩滑,搭配輕盈嘅調味,完美地突顯出比目魚嘅鮮味,味道唔錯。至於甜品方面,我選擇咗*心太軟*一口咬落去,內餡流心,甜而不膩,完美為呢餐畫上句號。另外,小食方面,*酥炸軟殼蟹*同*炭燒雞肉串*都係必試之選,酥脆嘅外皮加上鮮美嘅肉質,令人一試成主顧。