2024-05-23 728 views
聽講呢間餐廳出名平靚正, 所以趁住周末同屋企人嚟試下。果然冇失望!我哋叫咗幾個菜, 麻辣啫啫雞  -  籠仔飯  -  蟹膏蒸龍蝦  -  豉汁清蒸海斑  -  白灼紅蟹同大頭蝦。麻辣啫啫雞係我哋第一個上嘅菜。一打開煲蓋, 就見到啲雞肉係咁吱吱聲, 好惹味 辣度啱啱好, 而且好香口。雞肉好嫩滑, 啖啖肉。排骨籠仔飯, 一打開蓋, 就見到啲飯粒粒分明, 仲有陣陣香味撲鼻而嚟。我試咗啖, 啲飯好香, 而且好有咬口。配料有排骨  -  花甲同海蝦, 全部都煮得啱啱好, 好鮮味。清蒸小菜有蟹膏蒸龍蝦  -  豉汁清蒸海斑  -  白灼紅蟹同大頭蝦。呢啲菜式全部都蒸得啱啱好, 保留咗原汁原味。蟹膏蒸龍蝦嘅蟹膏好肥美, 豉汁清蒸海斑嘅魚肉好鮮嫩, 白灼紅蟹嘅蟹肉好彈牙, 大頭蝦嘅蝦肉好爽口。

麻辣啫啫雞
排骨籠仔飯
清蒸小菜
白灼紅蟹
2024-04-12
Waiting Time
12 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Dinner