2024-12-13
四川涼皮 $33因為朋友食唔到太辣,所以嗌左小辣🌶️涼皮入口時冰凍順滑,面頭帶點花生碎🥜增加口感,撈埋花生碎、青瓜絲和辣醬食,層次口感豐富,後勁帶麻香微辣😛香煎軟心芝士餃 $69煎過既餃子外脆內軟,入面爆多芝士同粟米粒既口感,口感立即豐富左,真係食唔停口😆好彩叫左10隻🙊唔係唔夠喉龍鳳松茸雙餃 $92依款叫左湯餃,就叫左8隻🥟本身唔知道松茸係乜嘢,原來係白松露同黑松露,撞正我同朋友都係松露愛好者,我地都覺得入口好香,但唔會過重口味😆下次要試下煎餃先得!自家製山楂雪梨 $20本身以為山楂好酸,點知唔會過酸過甜,岩岩好,好解膩,加上雪梨潤喉,食餃子配呢杯嘢絕對係無得輸👍🏻蜂蜜檸檬薏米水 $20味道清新,檸檬帶微微酸味,加上蜜糖潤喉,好啱而家嘅天氣飲👍🏻
四川涼皮 $33
香煎軟心芝士餃 $69