2023-05-30 699 views
今晚點左個上湯龍蝦🦞伊面龍蝦超新鮮,肉好嫩好厚,咬落去果陣鮮龍蝦味爆出個口度真係一試難忘。伊面上枱果下,嘩一聲,真係勁大碟,實行一定食到你飽嘅地步,店員仲好親切會拎隻龍蝦俾你selfie先,然後再新鮮整完上枱,今時今日食個飯有覺得好窩心溫暖,就真係喺鴻記我先搵到。第二味係斑球炒芥蘭,斑球好厚身,一啲都唔腥,炒得勁香,有九黃、西芹呢啲配菜,好鮮嘅味道!芥蘭又完全唔苦唔鞋口,墊底索汁無得輸,兩個人極速係咁食,停唔到口!第三味係金銀蒜蒸扇貝,粉絲鋪喺底索味,果兩個蒜汁香到久久不能忘懷,扇貝亦唔細,好淋好甜好鮮味!呢餐真係食得好幸福,新鮮同甜美同大份!基本上兩個人係足夠有餘,店員親切友善,吃得好舒心好幸福!
今晚點左個上湯龍蝦🦞伊面

2023-05-30