2024-09-26 154 views
中意食雲南風味米線又唔想食黎食去都係譚仔?呢間雲川百味係唔錯既選擇, 呢度可以揀到好多同譚仔唔同既餸同小食, 岩晒食野追求新鮮感既大家豬頸肉鴨胸蕃茄湯米線豬頸肉有炭燒嘅香味, 鴨胸帶有微咸有咬口, 兩樣加埋差唔多20片, 份量相當誇張, 蕃茄湯底見到有原隻蕃茄, 茄味都算濃, 米線亦都掛湯彈牙👍豬頸肉豬大腸紅薯粉麻辣湯底豬大腸需要給豬頸肉咁多片, 但每舊都厚切好大舊, 軟硬程度適中, 連埋麻辣湯底食啖啖肉好過癮, 麻辣湯底叫咗小辣, 但唔算辣, 食到辣嘅朋友不妨試下中辣或以上, 相信會更惹味😋家鄉手撕雞見係店舖推薦就叫黎試下, 個汁帶有微辣, 偏鹹冇甜味, 係我地中意既口味, 而雞肉都有少少脂肪, 所以比較淋唔會韌🐔

豬頸肉鴨胸蕃茄湯米線

豬頸肉豬大腸紅薯粉麻辣湯底